FOR DE NYE K-SVØMMERE

TALENTUDVIKLINGSFILOSOFI

I STT's konkurrenceafdeling er vores arbejde dybt forankret i klubbens tre kerneværdier: Sundhed, Trivsel og Talent.

Vores Vision:

"Vi ønsker at skabe de bedste rammer for udvikling af dygtige svømmere som på sigt kan gøre sig gældende på det højeste nationale og internationale niveau. Herudover ønsker vi at skabe et trænings- og konkurrencemiljø, som favner det hele menneske."

For en detaljeret gennemgang af vores filosofi for talentudvikling inden for konkurrencesvømning, venligst besøg følgende link:

LINK: Tryk 'HER'

SAMVÆRDSPOLITIK

Med Trivsel som en af de helt grundlæggende værdipiller i klubben forpligter det også at have en åben og robust samværdspolitik. Sådan en har vi udformet efter et grundigt arbejde, hvor det har været vigtigt for os at sætte tydelige rammer for hvordan vi er overfor hinanden i klubben.

Du kan finde "Samværds Politiken" ved at følge nedenstående link. Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse ved at være medlem af vores klub!

 LINK: Tryk 'HER'

MIT FØRSTE STÆVNE

Hvis du lige har modtaget den glædelige besked om, at dit barn er blevet udtaget til STT's konkurrenceafdeling, vil du sikkert have masser af spørgsmål. Måske oplever du allerede en blanding af spænding og nervøsitet ved tanken om dit barns første svømmestævne. Hvordan fungerer et stævne præcis? Hvad skal dit barn medbringe? Hvad gør du, hvis dit barn er nervøst? Og hvordan kan du som forælder bedst støtte dit barn i denne nye oplevelse?

Hos STT forstår vi alle disse spørgsmål og usikkerheder. Det er helt normalt at have mange spørgsmål ved denne nye og spændende fase. Derfor har vi udarbejdet et dokument, "Mit Første Stævne", der er designet til at guide dig og dit barn igennem hele processen ved at deltage i et svømmestævne. Dette dokument er en omfattende ressource, der indeholder nyttig information om alt fra dagens forløb til udstyr og støtte.

Husk, at dit barns træner også er en fantastisk ressource. Hvis du efter at have læst "Mit Første Stævne" stadig har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte træneren. De er der for at hjælpe dig og dit barn i denne nye rejse ind i konkurrencesvømningens verden.

Du kan finde "Mit Første Stævne" ved at følge nedenstående link. Vi ønsker dit barn held og lykke på deres svømmerejse!

LINK: Tryk 'HER'