STT 3 UDVIKLINGSPLAN - ANDEN SÆSON

Udviklingsplan for STT 3 - Anden Sæson

Velkommen til en fortsættelse af din svømmeudvikling med STT 3 - Anden Sæson!

STT 3 - Anden Sæson er et springbræt for vores svømmere, hvor vi bygger videre på det solide fundament, der er etableret i Første Sæson af STT 3. Denne fase af konkurrencesvømning tager vores svømmeres tekniske dygtighed, taktiske forståelse og fysiske kondition til det næste niveau.

Vores udviklingsplan for STT 3 - Anden Sæson lægger vægt på en videreudvikling af tekniktræningen og større fokus på den taktiske del af svømning. Vi styrker vores svømmeres evne til at forstå og implementere forskellige taktiske elementer under konkurrence, og vi arbejder mere intensivt med at kunne håndtere nervøsitet osv.

Vi fortsætter med at styrke svømmernes mentale robusthed og evnen til at håndtere både sejre og nederlag, samtidig med at vi opmuntrer til fortsat selvtillid, modstandsdygtighed og gensidig støtte.

På STT 3 - Anden Sæson ser vi frem til at se vores svømmere fortsætte deres rejse mod at blive mere dygtige og erfarne konkurrencesvømmere. Sammen fortsætter vi med at styrke vores STT-fællesskab og det unikke bånd, der binder os sammen som hold.

 

LÆS UDVIKLINGSPLANEN 'HER'