Babysvømning

BABYSVØMNING

Dit barn er klar til at svømme når det vejer 4 kg og er 8 uger gammel.

At gå til babysvømning med sit barn handler først og fremmest om at I sammen skal opnå en fantastisk stund.

Vi har fokus på relationen mellem dig og dit barn, fordi tillid skaber overskud til at lære. Vi tilbyder et godt og udviklende samvær, hvor barnet altid spiller en aktiv rolle og nysgerrigt udforsker vandet og dets egenskaber. Vi sikrer at du som forælder også føler dig tryk i vandet. Selv forældre med vandskræk kan have stor glæde af babysvømning med deres baby.

I får en fast instruktør gennem hele forløbet, som selvfølgelig er med i vandet for bedst at kunne støtte og guide jer gennem forløbet. I vil lære om forskellige greb og øvelser der hjælper dit barn til at få den rette følelse i vandet og skaber de rette forudsætninger for god stimulering og dermed evnen til at lære at svømme senere i livet. I undervisningen indgår bl.a. flyde- og dykkeøvelser og sange der er relateret til babysvømning.

Babysvømning stimulerer dit barns sanser og muskulatur og giver barnet en fantastisk bevægelsesfrihed. Vi tager udgangspunkt i den enkelte barns udvikling og alder.

Bassinerne har en vandtemperatur på 34 grader og de har en fin størrelse og vanddybde. Der er plads til max. 5 babyer på et hold. Der er fine pusle- og badeforhold.

Om STT's babyinstruktør

Tenna er specialist i babysvømning og hun har mange års erfaring med undervisning både i STT, men også i andre klubber og private svømmeskoler bl.a. hos Ruth Anker Scales.

Hun er veluddannet gennem Dansk Svømmeunion, DGI og diverse konferencer. Hun har til enhver tid gyldig førstehjælp- og livredderprøve.

Hun har de sidste år haft 70 babysvømmere hvert år i STT.

Tenna glæder sig at byde dig og din baby velkommen i vandet.

Vi tilbyder babysvømning til efteråret når den gamle hal er færdig renoveret

I kan tilmelde jer til den nye sæson her.