Babysvømning

Hvorfor gå til babysvømning…
At gå til babysvømning med sit barn handler først og fremmest om at I sammen skal opnå en fantastisk stund.
Tryghed giver tillid og tillid giver overskud til at være nysgerrig og lære. Vi sikrer at både du og dit barn er trygge og at I altid er sammen om at opleve og udforske vandet.
Børn er forskellige, så vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn. Læring og oplevelser er altid efter barnets præmisser. Dit barn spiller altid efter parathed en aktiv rolle hvor det sammen med dig udforsker vandet og dets egenskaber.
Babysvømning stimulerer dit barns sanser og muskulatur og giver barnet en fantastisk bevægelsesfrihed.
Hvad tilbyder vi…
I vil have en fast instruktør gennem hele forløbet, som selvfølgelig er med i vandet for bedst at kunne støtte og guide jer. I vil lære om forskellige greb og øvelser der hjælper dit barn til at få den rette føling for vandet og skabe de rette forudsætninger for god stimulering og dermed evnen til at lære at svømme senere i livet.
Hvornår kan i starte…
Dit barn er klar til at svømme når det vejer 4 kg og 8 uger gammel. Babyer bliver født på alle tider af året, og derfor kan du i STT starte når som helst (såfremt der er plads), og ikke kun ved sæsonstart og selvfølgelig til reduceret pris.
Hvornår er der undervisning…
Tirsdage kl. 15.30 til 17.30 og fredage kl. 9.00 til 11.00 i Taastrup Svømmehal.
Bassinet har vandtemperatur på 34 grader. Når I er til babysvømning er der kun os i bassinet, og dermed sikrer vi den rette ro omkring dig, din baby og de andre deltagere på holdet. Der er fine pusle- og badeforhold.
Lidt om Jeres instruktør…
Tenna har undervist i babysvømning igennem mange år både i klub-regi og i private svømmeskoler. Hun har siden 2010 været instruktør på alle baby- og små-børns hold i STT.
Tenna er veluddannet og fornyer løbende sin viden på konferencer og kurser, og hun har til en hver tid gyldige førstehjælps- og livredningsprøver.
Vi glæder mig til at byde dig og din baby velkommen i vandet!