Træningslejr Ebeltoft dag 4+5

2017-04-11

I går startede træningen fælles, hvor T1 og T2 trænede sammen. Der blev svømmet fly-teknik og T2-svømmerne blev rigtig gode til at finde rytmen i fly. T2 skulle også lære, hvad en starttid er. Det var T1 og Benjamin rigtig gode til at undervise i, og det er helt sikkert noget, som T2 kommer til at få brug for senere hen.
Imens T1 og T2 svømmede fly-teknik kæmpede Helena en brav kamp på bane 1, hvor hun svømmede Betty. Betty er 10x400 cr - svøm så hurtigt du kan. Helena fik nogle rigtig flotte tider, som kan ses på billedet. Hun var pavestolt da hun kom op ad vandet.
Efter Fly-teknik, starttid og Betty blev det tid til vandpolo og en bold aktivitet i vand.

Til formiddag og eftermiddag blev der hamret søm ("Som rigtige mænd!"). Det var et hit.

Til aftenpasset skulle begge hold til dryland lære at danse Les Lanciers. Svømmerne tog udfordringen op, selvom det var svært at være sammen pige/dreng.
Til vandtræning blev der trænet en time fra begge hold og efterfølgende fri leg i en time, hvor nogle af trænerne var med. Der blev sprunget fra vippe, spillet vandpolo og klatret i reb.

Efter aftensmad skulle der pakkes vi skal jo snart hjem... Men aller først skal vi da lige have et uhyggeligt natteløb. Et natteløb der bød på Bloody Mary, Fragatten Jylland, forhekselser og Zombier. Der skulle smages på en masse udfordringer! Især påskeægget til sidst blev nydt velfortjent.

Nu ligger vi og plasker rundt i bassinet for sidste gang inden vi skal have frokost og så med bussen hjemad!