Swim Team Taastrup underskriver fire nye ansættelseskontrakter, og udvider hermed sin trænerstab pr. 1. august 2020

2020-06-26

Swim Team Taastrup (STT) udvider sin trænerstab pr. 1. august 2020.To nye trænere og to assistenttrænere vil være med til at præge og udvikle konkurrenceafdelingen i STT, for at skabe trygge rammer for både svømmere og trænere efter løsrivelse fra VAT.

Som meddelt i pressemeddelelse udgivet d. 06.02.2020, vil Swim Team Taastrup (STT) pr. 1. august 2020 ikke længere være en del af startfællesskabet VAT Copenhagen. Det medfører ændringer i både holdstruktur og ansættelse af to nye trænere såvel som genforhandling af kontrakter for tre af de nuværende assistenttrænere.

Klubben har for nyligt gennemgået en gennemgående omstrukturering, som medførte formulering af ny klubstrategi, nu hvor STT skal stå på egne ben, hvilket har givet anledning til at danne nye svømmehold og hermed at bygge en ny trænerstab, som passer til de nuværende behov. STT har derfor pr. 1. august ansat to nye trænere til junior/senior holdet samt genforhandlet kontrakt med fire af de nuværende assistenttrænere, som vil fremadrettet træne Årgang- samt Super Kids holdene.

 

LÆS HELE PRESSEMEDDELELSEN HER