Sponsoraftale med energiselskabet OK

2020-03-07

Swim Team Taastrup indgår sponsoraftale med energiselskabet OK

Svømmeklubben Swim Team Taastrup har for nyligt indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, for at kunne generere indtægter, der vil være med til at støtte videreudviklingen af både svømmeskolen såvel som elitesvømningen i Høje Taastrup Kommune.

Svømmeklubben Swim Team Taastrup (STT) er stolt af at kunne meddele, at man pr. 1.marts 2020 er indgået i en ny sponsoraftale med energiselskabet OK. Formålet med aftalen er at støtte op økonomisk omkring de aktiviteter, der finder sted i løbet af svømmesæsonen i både svømmeskolens såvel som konkurrenceafdelingen i STTs regi, og at fremme svømningen i Høje Taastrup Kommune. 

Vi ser en sponsoraftale med OK som en stor økonomisk hjælp til at forbedre vores svømmeskole og konkurrenceafdeling. Alle i vores kommune vil kunne bidrage til klubben ved blot at tanke og dermed donere penge til klubben. Pengene vil kunne bruges til bl.a. at uddanne vores trænere, så vi bliver endnu bedre til det vi gør end vi er i forvejen,” lyder det fra Søren Gerner Knudsen fra STT Sponsorudvalget og fortsætter: ”Vi håber, at der vil være mange lokale bilister, der vil støtte STT, således at klubben kan fortsætte det gode arbejde med at skabe et trænings- og konkurrencemiljø, som favner det hele menneske, og hvor der er plads til både uddannelse, svømning og fritid.

Simpel aftale med stor effekt

Aftalen indgået med OK er ret simpel: Har man et OK Benzinkort, kan man melde det til Swim Team Taastrups sponsoraftale, så sørger OK for at støtte svømmeklubben med 5 øre per tanket liter benzin eller diesel på en af OKs tanke. Denne støtte bliver udbetalt uanset om betalingen sker med benzinkort, betalingskort eller i Tank & Betal-appen. Det koster ikke ekstra for brugerne at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten.

Desuden får svømmeklubben også 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte svømmerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

 

For yderligere information om aftalen eller sponsorater, kontakt venligst:

Søren Gerner Knudsen
Bestyrelsesmedlem i Swim Team Taastrup
soren.stt-toj@sttsvoem.dk

Parkvej 78B
2630 Taastrup
https://www.sttsvoem.dk

eller

Benedikte Clausen
Kommunikationsmedarbejder hos OK
besc@ok.dk

OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Tlf. 70 10 20 33
https://www.ok.dk

 

Om Swin Team Taastrup (STT)

Swim Team Taastrup er en svømmeklub for alle, der gerne vil dyrke svømning på alle niveauer. STT har fået nogle af Danmarks bedste faciliteter og et eminent samarbejde med svømmehallen i Taastrup såvel som Høje Taastrup Kommune. STT tilbyder babysvømning, begynderhold, undervisningssvømning i svømmeskolen og konkurrencehold der leder videre til elitesamarbejdet med VAT. Klubbens formål er at skabe de bedste rammer for udvikling af dygtige svømmere, som på sigt kan gøre sig gældende på det højeste nationale og internationale niveau. I 2020 har klubben registreret tæt på 1.000 aktive medlemmer.

 

Om OK og sponsoratet
OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere. OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer. Selskabet støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.800 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Parasport Danmark.