Månedens Svømmer på K1 - September 2017

2017-10-02

Månedens Svømmer på K1 – September Måned 2017

Hannah Rørbech bliver månedens svømmer på K1 for september måned. Der er forskellige grunde til, at netop Hannah har fået titlen som ’Månedens Svømmer’. For det første har Hannah rykket sig mentalt i hendes træning, hvor hun glædeligt presser sig mere end hun har gjort før. Det virker til, at Hannah elsker når træningen bliver hård. Det så vi b.la. i Test-ugen, hvor Hannah var den der løb næst længst i Coopertest af alle på K1. Der viste hun lige alle, hvordan det skulle gøres.

For det andet har Hannah også udviklet sig mht. til at være den ’store’ på holdet. Hun har været god til at tage de nye K1’ere med sig i de forskellige opgaver, som holdet har skullet lave. Derudover har Hannah også en fremmødeprocent på 90%, som er en vigtig parameter at have med sig, hvis man skal have chancen for at blive månedens svømmer på K1.

Generelt har Hannah også lavet rigtig gode tider i hendes svømning til de forskellige stævner, som vi har været til. Der har været mange personlige rekorder, hvilket viser, at hun hurtigt har rykket sig bare på den ene måned, som vi har været i gang i.

Tillykke til Hannah Rørbech!! :-D