MÅNEDENS SVØMMER PÅ K1 // FEBRUAR

2020-03-07

Tillykke til Klara Rasmussen aka. Karen med denne fine titel som månedens svømmer på K1! :)

Karen løber med titlen, da hun på træningslejren har kæmpet for at blive bedre. Der var et par morgentræninger, hvor Karen virkelig var presset grundet det kolde vejr og den tidlige hårde træning. Der blev fældet et par tåre, men hun kæmpede bravt for at gennemføre programmerne, og hun bed tænderne sammen for at smadre igennem! Mega sejt!
Det har selvfølgelig ikke kun været træningslejren, hvor Karen har gjort det godt. Til træning herhjemme er der meget teknisk som er blevet bedre, og så giver Karen altid en positiv og skør energi til holdet. :D

Husk på, at det ikke er til sommer du skal sigte efter at blive OL-svømmer. At blive en virkelig god svømmer, er noget der tager laaang tid og masser af arbejde. Du er godt på vej mod dine store mål, men vejen til succes er snoet og ikke en lige linje. Vejen er en kæmpe rutschebane-tur, og dit turpas gælder kun én gang. Husk derfor at tage det hele som en oplevelse, og læg mærke til at man oftest kun ser forhindringer, når man fjerner sit fokus fra målet. Dine trænere tror på, at du kan blive til noget i svømningen, så nu handler det bare om, at du tror på det selv. ;-)

Tillykke med titlen igen!