MÅNEDENS SVØMMER I MARTS PÅ K1

2019-04-05

Tillykke til Jonas Lykke Hergaard med at løbe med titlen 'Månedens svømmer' for marts måned på K1!

I hele marts-måned har vi været inde i en periode med meget intense tekniske træningspas, hvor det virkelig gjaldt om at have hovedet med til træning og have masser af koncentration. Svømmerne mødte en masse nye tekniske øvelser, hvor nogle af dem var udfordrende at lave. Jonas har altid været den svømmer, der bare ville give den gas og fyre den af til træning, hvilket er en god egenskab at have, men Jonas' achilleshæl har stort set altid været at komme ned i tempo og fokusere på de tekniske elementer i svømningen. 

Efter en god snak med træneren gik det op for Jonas, hvor vigtigt teknik egentlig er, og hvor vigtigt det er at have god core-stabilitet, som vi får af dryland. I marts-måned har vi set Jonas virkelig fokusere på de ting, som f.eks. at øve sig i teknikken, spørge ind til om han kunne gøre noget bedre, være mere med i dryland for at styrke core-muskulaturen, som jo er centrum for alle de bevægelser, som vi laver i svømningen.

Den koncentration og fokus han havde i hele marts-måned resulterede i store personlige rekorder til Øst Børne IM-stævne. Han slog b.la. 13 sekunder af sin 200m IM tid, som han sidst havde svømmet i starten af marts i Greve!! Det er altså noget af en PR på så kort tid!

Jonas er et godt eksempel på hvad der kan ske med ens tider, hvis man prøver at forbedre sin evne til at holde fokus og koncentration! Tillykke Jonas!