MÅNEDENS SVØMMER I APRIL / K1

2019-05-07

Så blev det Rebecca Ella Madsen, der løb med titlen som Månedens Svømmer for april på K1. 
Hun får titlen, da hun for det første viste stort engagement på træningslejren, hvor hun kontinuerligt forbedrede sig i hendes Race Pace træning, som vi brugte meget tid på at svømme på lejren. Til et par af træningerne blev hun også lidt ekstra efter den normale træningstid, så hun kunne øve vendinger og indslag sammen med sine trænere. 

Det er altid en svær titel at give ud til holdet, da de alle sammen sådan set gør det rigtigt godt. Derfor baserer vi månedens svømmer ud fra en, der har gjort "det lille ekstra" ift. de andre på holdet og sig selv. Det har Rebecca gjort denne måned, hvor hun også fik af vide, at hun er blevet tilbudt bobletræning sammen med VAT, hvilket betyder, at hun ligger og træner 6 gange om ugen nu. 

Vi ser en enorm seriøsitet og målrettethed hos Rebecca, som jo er en vigtig egenskab at have, hvis man gerne vil nå til tops. Af og til skal trænerne skubbe lidt til hende for at bevise, at hun kan mere end hun går og tror, og så gennemføre hun alligevel det der bliver sagt. 

Godt gået Rebecca! :-)