2019 Fjerritslev K1/K2Træningslejr rate 1

Kære seje K1’ere og K2’ere!

Vi håber I nyder julen sammen med familie og venner og får skudt det nye år godt i gang! :)

Nu er vi simpelthen nået til det punkt, hvor vi skal have fundet ud af hvor mange svømmere, der skal med på den fantastiske træningslejr i påsken fra den 13.-17. april i Fjerritslev.
Det betyder også, at vi snart skal have krævet en første rate af betaling, så vi kan se, hvor mange vi kommer og derved informere busselskabet og Idrætscenteret om antal personer, så de kan planlægge ud fra dette.

Betalingen af træningslejre i STT fungerer sådan, at betalingen bliver delt op i 2 rater. Den første rate er til for, at vi kan se antal tilmeldte. Når vi kender antal tilmeldte, så kender vi også anden rates pris. Anden rates pris bliver lavere desto flere tilmeldte vi er, hvorfor vi regner med en så stor tilslutning som muligt. Datoerne for raterne er som følgende:

Første rate:
Betales senest den 1. februar -> Prisen er 1.000kr.

Anden rate: Betales senest den 1. marts -> Prisen er ikke kendt endnu, da vi ikke kender antal tilmeldte

Betales via vores hjemmeside: Her på denne side, længere nede!

Træningslejren bliver afholdt i Fjerritslev, som vi glæder os til at prøve af. Både svømmehal og idrætshaller er samlet på selve Idrætscentret, hvorfor man ikke engang behøves at tage sko/jakke på for at gå over til svømmehallen, som vi plejer. Man kan se lidt om stedet inde på følgende hjemmeside:

                      http://www.idrætscenterjammerbugt.dk

Til de nye K2’ere: Vi har rigtig god erfaring med at svømmerne får en super fed tur selvom det er deres første træningslejr og det hele derfor godt kan være lidt skræmmende. Hvis der skulle opstå hjemve, så har vi 3 trænere & 2 gode holdledere med, som hurtigt kan træde til og løse problemet. Af erfaring ved vi, at hjemveen nok hurtigt skal klares. :)

Der vil løbende komme mere information om træningslejren, men her først lidt info om betaling.
Hvis der er spørgsmål, så skriv gerne til undertegnede eller kontakt Jeres egen træner.

På vegne af de deltagende trænere og holdledere,

 

Benjamin Stryhn Tollundgaard

STT-K1 Træner

benjamin@sttsvoem.dk

+45 51 19 58 41