For at se kriterier for oprykninger til STT Super Kids, kan der klikkes 'HER'

Beskrivelse:
STT Super Kids er klubbens andet konkurrencehold man møder, hvor holdet består af den yngste årgangsgruppe kaldet børnesvømmere. Svømningen bliver prioriteret forholdsvist højt, men der er stadig plads til andre fritidsaktiviteter såfremt de ikke går ud over træningen. Svømmerne på STT Super Kids er engagerede til træning og udviser glæde ved stævner.

Svømmerne skal lære hvad det vil sige at træne svømning, hvorfor de vil blive introduceret for serier med fokus på at træne de aerobe og anaerobe kapaciteter. Svømmeren skal vise, at de er klar til at blive en konkurrencesvømmer og udvise commitment. Derudover skal svømmerne på holdet vise gode tekniske færdigheder, der giver gode forudsætninger for at blive en god elitesvømmer.

Målgruppe:
Pigerne er 10-11 år, og drengene er 11-12 år. Holdet består af 24 svømmere og træner 4-5 gange om ugen i vandet á 1-2 timer. Herudover har holdet 1 drylandpas om ugen i forlængelse af vandtræningen.

Overordnet mål for holdet:
Vi vil skabe svømmere med store tekniske færdigheder, der skal kunne udvikle dem til at kunne få en plads på STT Årgang efter de har været på holdet i 2 år.
Svømmerne skal videreudvikle deres teknik i alle stilarter og vendinger samt have en forståelse for starttider og svømmeopdragelse.

Målsætning for svømmeren:
I løbet ad sæsonen vil trænerne i samarbejde med svømmerne udarbejde individuelle mål, så svømmerne bliver mere målrettet med deres svømning. Her er der meget fokus på, at det er mål indenfor teknikken i svømningen man sætter. 

Forventninger til svømmeren:

 • Svømmeren skal stræbe efter at mestre de kompetencer/tekniske mål, som der kræves for at oprykkes til STT Årgang.
 • Svømmeren skal have en fremmødeprocent på 85% for at sikre en positiv udvikling og for at være en del af holdet på det sociale plan.
 • Svømmeren skal deltage i stævner og andre events i løbet ad sæsonen.
 • Svømmeren skal udvise interesse for træningen.
 • Svømmeren skal støtte og opmuntre sine holdkammerater.

Forventninger til forældrene:

 • Det forventes og er obligatorisk at mindst 1 forælder pr. svømmer engagerer sig aktivt i klubben og hjælper til. STT har brug for officials, holdledere, bestyrelsesmedlemmer, deltagelse i vores udvalg, hjælp til egne stævner mm.
 • Det forventes også, at hver forælder har læst ‘STT K-Håndbogen’ og ‘Stil gode spørgsmål’.
 • Det forventes, at hver forælder støtter op om træneren og træningen samt støtter op om de stævner og events, der bliver tilbudt.

Udstyr der forventes på STT Super Kids:

 • STT T-shirt, STT Shorts, STT Badehætte og drikkedunk
 • Indendørssko til dryland
 • Alignment plade fra FINIS (Svømmeplade)
 • Arena Zoomers (Svømmefødder)
 • Focus Snorkel fra MP
 • Axis Dual-Function Pullbuoy fra FINIS

Stævner og Events:
STT Super Kids deltager i løbet ad sæsonen i 7-10 stævner. Nogle af svømmerne vil dog tage kravtider til mesterskaber, hvorfor disse vil have lidt flere stævner i sæsonen.
Derudover har vi 2 træningslejre som foregår i efterårsferien og påskeferien. I starten af sæsonen har vi en opstartstur sammen. Derudover har vi forskellige sociale arrangementer for holdet, så vi kan styrke det sociale og holdånden.

Vandtider for STT Super Kids:

 STT S.K. Mandag Tirsdag Torsdag Søndag
 Mødetid 16.15 16.15 16.15 8.30
 Vandtid 16.30-18.30 16.30-18.30 16.30-18.30 9.30-11.00
 Dryland 18.30-18.45 18.30-19.00 18.30-19.00 8.30-9.30
 Bassintype 25m 25m 25m 25m
 Antal Baner 2 baner 4 baner 4 baner 6 baner

Holdbeskrivelsen kan læses ovenfor!