Opstart 14. november

Er du over 18 år? Kunne du tænke dig, at blive bedre til at svømme de 4 klassiske stilarter i svømning, butterfly, rygsvømning, brystsvømning og crawl? Og kunne du tænke dig at lære nogle af de grundlæggende regler og bevægelsesfærdigheder i vand. Så er motionssvømning lige noget for dig.

På holdet sørger vi for, at du bliver udfordret med din teknik, hastighed og svømmedistance. Du vil i løbet af en sæson få muligheden for at blive en del af et sammenhold og træne med andre på dit niveau.

Tirsdage kl. 18.30-20.00

STT har to formål med holdet, et breddemål og et konkurrencemål - du vælger selv, hvor du vil lægge din energi.
Breddemålet er at du bliver fortrolig med vand, lærer stilarterne og de grundlæggende regler, samt får det sjovt gennem oplevelser og muligvis nye venner.
Ønsker man at træne sig op til at kunne melde sig til klubbens masterhold, som tager til stævner - så kan dette mål også arrangeres. Det kan være en god ide, at forventningsafstemme med træneren i løbet af sæsonen.

Holdet er i modsætning til vores mastershold tiltænkt svømmere, som ikke har svømmet før. Er man nervøs for, om man kan svømme på holdet, så kan det anbefales at afprøve vores periodesvømning først, hvor man kan få optimeret/finpudset sin crawl teknik inden start.

Pris: 900 kr fra 14. november t.o.m. januar (11 pas)

Tilmelding til holdet kan ske her (2100 Motionssvømning)