INFOSEDDEL VEDR. TRÆNINGSLEJREN I NØRRESUNDBY

Kære svømmere og forældre på GSK og STT T1

Tiden nærmer sig træningslejren i Nørresundby den 19. til den 23. oktober, og vi glæder os meget til at skulle afsted! Her kommer en række praktiske informationer om turen, og I er selvfølgelig altid velkomne til at henvende jer med store og små spørgsmål til trænerne og holdlederne.

Vi skal træne og indkvarteres på Nørresundby Idrætscenter, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby. Se evt. mere her: http://nsbic.dk/

De deltagende trænere på lejren er: Søren (tlf.: 60 64 99 09) og Lars Emil (tlf.: 30 27 45 85) fra GSK samt Jeppe fra STT (tlf.: 31 24 58 51)

De deltagende holdledere på lejren er: Winnie fra GSK (tlf.: 40 88 51 51) og Dorte fra STT (tlf.: 28 28 35 39). Afrejse: Vi mødes onsdag morgen klokken 8:40 i afgangshallen på Høje Tåstrup station, hvorfra vi skal med

toget til Aalborg. Husk at medbringe en god, stor frokostmadpakke og drikkedunk til togturenHjemrejse: Vi tager toget fra Aalborg og forventer ankomst på Høje Tåstrup station klokken 16:50.

Svømmerne skal sove på 3- og 4-sengs værelser, opdelt i piger og drenge. Værelserne bliver fordelt af trænerne.

Info om medicin og andre vigtige oplysninger: Info om brug af medicin, fødevareallergi og anden vigtig information bedes sendt til holdlederne Winnie (winnie.bruun@yahoo.dk) eller Dorte (dlv@webspeed.dk) senest mandag den 17. oktober, hvis du ikke allerede har skrevet det i kommentar ved tilmelding.

Skal holdlederne hjælpe med at administrere evt. medicin, skal den afleveres ved ankomst til holdlederne, som opbevarer medicinen under hele opholdet. Det er vigtigt, at der sammen med medicinen er oplyst tydeligt navn, dosering, tidspunkt for indtagelse, virkning m.m.

Er der andre ting vi skal tage hensyn til, eller som vil være gode at vide på forhånd, oplyses dette ligeledes til holdlederne senest den 17. oktober.

Elektronik: Det er tilladt at medbringe elektronik, fx mobil (uden SIM kort!) eller mp3-afspiller, men kun til brug ved hviletid / sovetid, fx musik til afslapning, lydbøger, meditations- eller mindfullnessapps og lign. Elektronik skal til enhver tid bruges efter vejledning fra trænerne / holdlederne. Det betyder, at hvis svømmeren bliver bedt om at slukke, så skal det efterfølges! Hvis der opstår problemer med dette, opbevarer trænerne / holdlederne elektronikken.

Kontakt til svømmeren under lejren: Vi henstiller til, at eventuel kontakt mellem hjemmet og svømmeren foregår via holdlederne. Hvis forældrene gerne vil vide hvordan svømmeren har det, eller har behov for at give vigtige beskeder til svømmeren, sendes en sms til holdlederne, så vil vi svare så hurtigt som muligt! Da vi først og fremmest er optagede af at tage os af svømmerne, kan det ikke forventes at vi besvarer opkald. HVIS nu svømmeren ringer hjem, er det vigtigt at forældrene giver holdlederne besked om dette.

Husk at medbringe:

 • Soveudstyr (nattøj, sovebamse, bog / godnatlæsning, evt. egen hovedpude og lign.) Der er dyner, puder og sengelinned på stedet.
 • Lommelygte
 • Drikkedunk
 • Toiletsager (husk creme til kroppen, da flere daglige træningspas i vand kan være hårdt for huden) o Evt. medicin + infoseddel med navn, dosering, tidspunkt for indtagelse, virkning m.m.
 • Minimum tre håndklæder! Medbring de gamle håndklæder og skriv gerne tydeligt navn på
 • Rigeligt træningstøj, både til svømmehallen og dryland indendørs/udendørs. Husk sko til dryland. Der er to træningspas i vand pr. dag, så pak flere sæt svømmetøj!
 • En pakket svømmetaske til første træningspas
 • Svømmeudstyr, hvis haves (briller, badehætte, pull buoy, plade, fødder, snorkel osv.)
 • Overtøj / fodtøj / udetøj efter vejret (tjek vejrudsigten!).
 • Spil til socialt samvær (kortspil, UNO og lign.)
 • En god madpakke til togturen onsdag og en mellemmad til om eftermiddagen, da svømmerne først skal spise aftensmad klokken 19.30.
 • Et A4-papir med billede af svømmeren + navn, klub, idol og yndlingsdyr til at hænge på værelsesdøren o Infoark til holdlederne med:
 • Kopi af sygesikringsbevis
 • Kontakttelefonnummer til forældre

Lommepenge må medbringes – dog max 50,00 kr. Medbring IKKE slik. Trænerne elsker at spise svømmernes søde sager ;-)

Sidst, men ikke mindst! Da vi gerne vil tilbyde svømmerne nogle gode mellemmåltider, vil vi bede jer forældre om at bidrage med lidt myslibarer, kiks, nødder, rosiner, boller eller knækbrød til en fælles pulje. Hold jer ikke tilbage, men bemærk at svømmerne selv skal transportere det til Nørresundby.

Vi glæder os til at være sammen med alle de skønne svømmere og håber alle får en rigtig god tur! På vegne af de deltagende trænere og holdledere
Winnie og Dorte