Ebeltoft 2017

Kære svømmere og forældre på hhv. T1 og T2

Tiden nærmer sig træningslejren i Ebeltoft, som er fra den 8. til den 12. april, og vi glæder os meget til at skulle afsted! Her kommer en række praktiske informationer om turen, og I er selvfølgelig altid velkomne til at henvende jer med store og små spørgsmål til trænerne og holdlederne.

Vi skal træne og indkvarteres på Ebeltoft Idrætscenter / Danhostel Ebeltoft. Se evt. mere her:

http://ebic.dk/danhostel.html

De deltagende trænere på lejren er: Jeppe (tlf.: 31 24 58 51), Benjamin (tlf.: 51 19 58 41), Cathrine (tlf.: 26 24 76 21) og Mathias (tlf.: 24 26 52 65).

De deltagende holdledere på lejren er: Søren for T2 (tlf.: 60 19 00 02) og Dorte for T1 (tlf.: 28 28 35 39).

Udrejse: Vi mødes lørdag morgen klokken 07:30 i afgangshallen på Høje Tåstrup station. Vi skal med toget til Århus, som kører klokken 08:07. Fra Århus tager vi bussen videre til Ebeltoft. Husk at medbringe en god, stor frokostmadpakke og drikkedunk til togturen, da vi ikke får frokost på DanhostelJ

Hjemrejse: Vi tager toget fra Århus onsdag klokken 16:14 og ankommer til Høje Tåstrup klokken 18:51. Svømmerne skal sove på 3- og 4-sengs værelser, opdelt i piger og drenge. Værelserne bliver fordelt af

trænerne.

Info om medicin og andre vigtige oplysninger: Info om brug af medicin, fødevareallergi og anden vigtig information bedes sendt pr. mail til holdleder Søren (gerners@hotmail.com) eller Dorte (dlv@webspeed.dk) senest onsdag den 5. april.

Skal holdlederne hjælpe med at administrere evt. medicin, skal den afleveres ved ankomst til holdlederne, som opbevarer medicinen under hele opholdet. Det er vigtigt, at der sammen med medicinen er oplyst tydeligt navn, dosering, tidspunkt for indtagelse, virkning m.m.

Er der andre ting vi skal tage hensyn til, eller som vil være gode at vide på forhånd, oplyses dette ligeledes til holdlederne senest den 5. april.

Elektronik: Det er tilladt at medbringe elektronik, fx mobil eller mp3-afspiller, men kun til brug ved hviletid / sovetid, fx musik til afslapning, lydbøger, meditations- eller mindfullness-apps og lign. Elektronik skal til enhver tid bruges efter vejledning fra trænerne / holdlederne. Det betyder, at hvis svømmeren bliver bedt om at slukke, så skal det efterfølges! Hvis der opstår problemer med dette, opbevarer trænerne / holdlederne elektronikken. Der må gerne medbringes telefoner, hvis SIM-kortet er fjernet, og kun til brug som beskrevet ovenfor.

Kontakt til svømmeren under lejren: Vi henstiller til, at eventuel kontakt mellem hjemmet og svømmeren foregår via holdlederne. Hvis forældrene gerne vil vide hvordan svømmeren har det, eller har behov for at give vigtige beskeder til svømmeren, sendes en sms til holdlederne, så vil vi svare så hurtigt som muligt! Da vi først og fremmest er optagede af at tage os af svømmerne, kan det ikke forventes at vi besvarer opkald. HVIS nu svømmeren ringer hjem, er det vigtigt at forældrene giver holdlederne besked om dette.

Husk at medbringe:

o Soveudstyr (nattøj, sovebamse, bog / godnatlæsning, evt. egen hovedpude og lign.). o Sengelinned, sengebetræk. (Sovepose er ikke tilladt på stedet)
o Dyne og hovedpude behøves ikke medbringes, da der er på værelserne.
J
o Lommelygte

o Drikkedunk
o Toiletsager (husk creme til kroppen, da flere daglige træningspas i vand kan være hårdt for huden)
o Evt. medicin + infoseddel med navn, dosering, tidspunkt for indtagelse, virkning m.m.
o Minimum tre håndklæder! Medbring de gamle håndklæder og skriv gerne tydeligt navn på
J
o Rigeligt træningstøj, både til svømmehallen og dryland indendørs/udendørs. Husk sko til dryland.
Der er to træningspas i vand pr. dag, så pak flere sæt svømmetøj!
o En pakket svømmetaske til første træningspas
o Svømmeudstyr, hvis haves (briller, badehætte, pull buoy, plade, fødder, snorkel osv.)
o Overtøj / fodtøj / udetøj efter vejret (tjek vejrudsigten!).
o Spil til socialt samvær (kortspil, UNO og lign.)
o En god madpakke til togturen onsdag og en mellemmad til om eftermiddagen, da svømmerne først skal spise aftensmad klokken 18:00
o Et A4-papir med billede af svømmeren + navn, hold, idol, yndlingsdyr, yndlingshelt og livret til at hænge på værelsesdøren.
o Infoark til holdlederne med:

• Kopi af sygesikringsbevis
• Kontakttelefonnummer til forældre

Medbring ikke lommepenge. Eller slik! Trænerne vil elske at spise de søde sager ;-)

HUSK at svømmeren selv skal kunne transportere egen bagage – også ind og ud af tog og bus, så sørg for at pakke fornuftigt! Trænere og holdledere hjælper ikke med at bærer svømmernes kufferter og tasker ;)

Sidst, men ikke mindst! Da vi gerne vil tilbyde svømmerne nogle gode mellemmåltider, kunne det være rigtig lækkert, hvis I kunne medsende lidt myslibarer, knækbrød eller lignende til fælles fordeling blandt alle svømmerne ved mellemmåltiderne. Husk at svømmeren selv skal have dette med i egen bagage.

Vi glæder os til at være sammen med alle de skønne svømmere og håber alle får en rigtig god tur!

Allerede tilmeldte

Jonas Lykke Hergaard

Lilje Harning Iisager

Oliver Lycik

Maja Bundgaard Hansen

William Folmer Pilgaard

Toke Hjalholt

Hannah Rørbech

Rebecca Ella Madsen

Kalle Gerner Knudsen

Lau Gerner Knudsen

Rosa Cornelia Barrisøe

Jeppe Kjær

Simon West Hejbroch

Andreas Stampe Dalgaard

Isabella Maria Madsen

Dicte Laurberg Vedel

Jonas Vollquartz Svensson

Emil Olsen

Helena Fogh Kronborg

Emma Haagen

Sune Vergmann

Peter Kræsing Møller Petersen

Frederik Rasmussen

Alexander Cueto Rasmussen

Signe Schnabelrauch